+358407494432 jere@luomasto.fi
K-Market Porkkana
Petäjäveden kunta
Pirunpellon murske
Vestamatic - JUST LVI'n it!
Luomasto
Petäjäveden kunta

Kyläseppäralli XI päästiin kokemaan ja ajamaan ehkä syksyn kauneimmassa säässä: aurinko paistaa ja lämmintä on toistakymmentä astetta. Sinänsä syksyn tulon kyllä huomaa: vaikka auringossa on hetkittäin jopa kuuma niin tuuli on kylmentynyt ja varjossa kannattaa olla varustautunut kunnon ulkovaatetuksella.

Kilpailevia autokuntia oli saapunut paikalle yli 120kpl ja väkeä liikkeellä todella paljon: Kyläsepän ja viereisen S-marketin parkkipaikat olivat aivan täynnä autoja. Kyläsepän buffetin antimet tekivät kauppansa ja rallimakkaraa näkyi menevän tasaiseen tahtiin. Kukkosen Ilpo kuulutti liikkeelle lähtevistä autokunnista perustietoja ja mielenkiintoista taustatarinaa. Hämmentävän moni oli lähtenyt voittamaan rallia, mutta laskennallisesti aika moni joutuu tietysti pettymään.

Mukava nähdä, että Petäjävedellä ollaan yhä rallikansaa sekä osataan rautaisella ammattitaidolla järjestää ralleja. Petäjäveden UA:n (Petäjäveden urheiluautoilijat) toiminta kaipaa varmasti aina lisää aktiivisia ihmisiä joten jos rallihommat kiinnostaa niin ei muutakuin yhteydenottoa siihen suuntaan.

Seuraa myös Kyläseppärallin INSTAGRAM tiliä jossa näet paljon kuvia ja videoita!

Ohessa muutamia yleiskuvia sekä ensimmäisten sarjojen autojen kuvia.