+358407494432 jere@luomasto.fi

Tervetuloa Petäjävesi elää! -tapahtuman omalle sivulle!

Petäjäveden kesätapahtuma viikko on saanut nimekseen ‘Petäjävesi elää!’ – Viikon mittainen tapahtuma järjestetään elokuussa 14.-20.8.2023 ja silloin Petäjävedellä tapahtuu urheilun, musiikin ja taiteen parissa.

Petäjävesi elää! -tapahtuman idea:

Kesäviikon ideana on koota yhdelle viikolle paljon aktiviteettia ja ohjelmaa jonka järjestämiseen tarvitaan meitä jokaista. Tapahtumaa tehdään kuntalaiselta kuntalaiselle ja kantavana teemana on myös kylän yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen.

Mitä voin tehdä?

Ajatuksena on, että jokainen voi osallistua haluamallaan tavalla: voit järjestää oman tapahtumasi jonka ilmoitat meille tai olla mukana järjestämässä yhteistä tapahtumaa jonkun isomman porukan kanssa. Tapahtuma voi olla musiikkia, urheilua, runonlausuntaa tai voit vaikka tarjota paikallistietämystäsi kuntalaisten käyttöön kertomalla Petäjäveden historiasta. Viikolle on ilmoittautunut tekemään tapahtumia jo useita yhdistyksiä ja urheiluseuroja!

Ohjelma:

Ohjelma tulee olemaan monipuolinen, yhteisöllinen ja meitä kaikkia ilahduttava.

siirry ohjelmaan! 

Ydinryhmä:

Tapahtumalle on nimetty ydinryhmä, jonka tehtävänä on pitää ylätason organisointilankoja käsissään. Käytännössä se tarkoittaa ihmisten aktivointia, tapahtuman viestinnästä ja markkinoinnista vastaamista sekä asioiden laittamista yhteiseen kalenteriin ettei tapahtumassa synny turhia päällekkäisyyksiä. Varsinainen tapahtumakalenteri on jo alkanut muodostumaan ja se julkaistaan heti kun vain mahdollista.

Ydinryhmään kuuluvat: Mirkka Lampinen, Matti Lahtinen, Jere Malila, Sami Jylhä, Olli Koponen ja Niina Peltola. Meidän tavoitat helpoiten yhteisen sähköpostin kautta ja voit lähestyä meitä missä tahansa asioissa lähettämällä viestiä osoitteeseen: petajavesielaa@gmail.com