+358407494432 jere@luomasto.fi
K-Market Porkkana
Petäjäveden kunta
Pirunpellon murske

Sirkus todellakin saapui kaupunkiin kun Steve ‘n’ Seagulls valtasi Petäjäveden Miilu auditorion! Maailmallakin merkittävää suosiota jo lähes kymmenen vuoden ajan saavuttanut bändi soitti tunnettuja rock biisejä omanlaisinaan covereina keskittyen bändin omien sanojen mukaan ‘haitarimusiikkiin’. Illan aikana kuultiin covereita mm. AC/DC:ltä, Metallicalta, Foo Fightersilta ja monelta muulta legendaariselta bändiltä.

Auditorio täyttyi varsin mukavasti kun yli 200 lipun ostanutta saapui katsomaan menoa ja meininkiä. Bändi oli erittäin tiukassa soittokunnossa ja ei yhtään kyllä ihmetytä bändin maailmalla saavuttama suosio: show on hyvä yhdistelmä taidokasta soittoa ja huumoria ilman, että bändi on kuitenkaan puhdas huumorishow. Sovitukset ovat hyvin mietittyjä ja selkeästi soitossa oli varaa myös pienelle lennosta tehdylle improvisaatiolle.

Jos et muista mistä Steve ‘n’ Seagullsin maailmanvalloitus lähti lentoon niin tässä pieni muistutusvideo: https://youtu.be/e4Ao-iNPPUc?si=Sy54tRZQRSe4Aobo&t=18

Videolla on tällä hetkellä kevyet 171 miljoonaa katselua!


Kuvia voi halutessaan käyttää omassa sosiaalisessa mediassaan – Kuvaajan maininta on aina kiva.

Valmiiksi tulostettuja valokuvalaadun kuvia ilman vesileimaa voi kysyä suoraan Luomasto Oy:ltä.