+358407494432 jere@luomasto.fi

Sateinen torstai-ilta muuttui illan edetessä aurinkoiseksi sekä sään, että mielialan puolesta kun PetPet otti kotikentällään komean 4-3 voiton paikallisvastustaja KeuPa:sta. Ensimmäisen puolen PetPet pelasi erittäin kurinalaista peliä dominoiden keskikenttää ja pikkuhiljaa tulosta alkoi syntyä: Santeri Paltamaa laittaa vapaapotkusta komean maalin ja Pyry Tuominen viimeistelee omansa paikkansa kliinisesti. Erätauolle mentiin siis PetPetin vahvassa 2-0 johdossa.

PetPet aloitti toisenkin puoliajan vahvasti – Pyry Tuominen pyssyttää puoliajan alussa 2 minuutin pelin jälkeen PetPetin 3-0 johtoon. Liekö puseroon hiipinyt pieni ja hiljainen hyvänolon tunne, mutta hieman tämän jälkeen KeuPa pääsi peliin mukaan. KeuPa:n Miko Eerola ja Harri Ilmarinen laittavat maalit mieheen minuuteilla 51. ja 62. ja yhtäkkiä peli onkin varsin toisen näköistä. PetPet jää hieman hieman alakynteen mutta puolustaa sitkeästi. Joukkueet voittavat sarjoja, mutta joskus myös yksilöt ratkaisevat komeilla suorituksillaan pelejä. Tällä kertaa on Konsta Kuukkasen vuoro: Röyhkeä prässi suoraan vastustajan maalivahtiin ja jotenkin pallo löytyy KeuPan verkosta Konstan tuulettaessa villisti!  Vastustajan maalivahdin silmäkulmasta nähtiin vierähtävän pieni kyynel hänen nojatessaan maalitolppaan osuman jälkeen. Näitä ei saisi sattua – ei ainakan tässä kohdassa kesken KeuPan rynnistystä. Tilanne 4-2.

KeuPa yrittää silti vielä peliin mukaan ja saakin paikkansa kun PetPetin pelaaja kaataa rangaistusalueella KeuPan pelaajan. Pallo oikeutetusti pilkulle ja hetkeä myöhemmin häkkiin. Maalin tekijänä KeuPa:n kapteeni Joni Väärämäki pelin viimeisellä virallisella minuutilla. Aika oli kuitenki PetPetin puolella ja tämän jälkeen nähtiin enää muutama roiskaistu purkupallo ja PetPet hoitaa pelin kotiin 4-3. Tiukalle meni, mutta riitti.

Peli oli PetPetin peleistä ehdottomasti kauden viihdyttävin kotiottelu toistaiseksi: draamaa, paljon tilanteita ja hieman lämpiävää tunnelmaa myös pelaajien välillä. KeuPa on rakas paikallisvastustaja ja se näkyi pelissä hyvällä tavalla myös fyysisenä kontaktina. Isoja ylilyöntejä ei tapahtunut mutta selkeän railakkaasti välillä pelattiin.

PetPetillä on nyt 6 ottelua takana ja sarjataulukossa on seistään näillä peleillä sijalla numero 4. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän seuraavia pelejä joissa seuraavaksi vastaan tulee vieraissa FC Soho. Seuraava kotipeli on 22.6 ja tällöin kohdataan Petäjäveden tekonurmella Souls AC.