+358407494432 jere@luomasto.fi

PetPet kokee ensimmäisen 5.divisioonan tappionsa hieman kosteassa säässä kun Harjun potku voittaa ottelun aivan ottelun alussa tekemällään maalilla. Oliko vastustajan kova taso hienoinen yllätys vai mikä mahtoikaan olla syynä, mutta vähän helpon näköisesti Harjun Potkun maali toisella peliminuutilla syntyi. Avausmaalin jälkeen PetPet alkoi kuitenkin hiljalleen päästä peliin mukaan ja onnistui ensimmäisen puoliajan aikana luomaan useita todella hyviä maalipaikkoja, joissa vain huono tuuri esti maalin syntymisen.

Toinen puoliaika oli PetPetiltä selkeästi ensimmäistä heikompi Harjun potkun hallitessa keskikenttää ja tilanteiden luonti jäi selkeästi enemmän puolitiehen. Kun tila ja aika otetaan pois niin peli muuttuu helposti puolustuksesta ylöspäin räiskimiseksi vastustajan voittaessa 1 vs 1 tilanteet liian usein. Muutama sinnepäin oleva tilanne saatiin aikaiseksi, mutta ei mitään merkittävää reaalista ja selkeää ‘tästä pallo sisään’ -tilannetta. Lopputulema Harjun Potku voittaa pelin 0-1 tuloksella. Paremmalla tuurilla peli olisi voinut päättyä PetPetille 2-1 ja tätä myötä varmasti myös toinen puoliaika olisi ollut eri näköinen.

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa: Vitosdivarin taso ennen tätä ottelua on ollut ehkä odotettua heikompi ja Harjun potku näytti, että vielä on tilaa kehittymiselle. Näissä peleissä joukkue pääsee kehittymään eniten ja omista virheistä aletaan jo rankaisemaan armottomammin. PetPetillä on valitettavasti useita runkopelaajia loukkaantuneena eikä se ainakaan helpota jatkon pelejä. Toki tämä antaa samalla nuorille pelaajia hyviä näytön paikkoja ja tilaa päästä kehittymään sekä näyttämään taitojaan.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin PetPetin puolelta oikea laitapuolustaja Chutidet Pisin.